Selecteer een pagina

VAR-2

Wij zijn

Innoverend

De VAR-2 en de VAR-2-app zijn beide ontstaan vanuit de gedachte: dit kan echt veel beter! Gebruikers van vragenlijsten realiseren zich niet dat normen en items vaak sterk verouderd zijn. Werkend in de praktijk én als onderzoeker sleutelt Lex sinds de jaren ’90 aan vragenlijsten. Zo is het beste van twee werelden ontstaan: de combinatie van wetenschap en praktijk.

Ontwikkeling VAR-2-app

De VAR-2-app heeft zich geleidelijk aan ontwikkeld tot een unieke en bijzonder gebruiksvriendelijke tool. Wij maken gebruik van een betrouwbare mailservice waardoor mails vrijwel nooit in de spamfolder belanden. Geleidelijk aan zijn er steeds meer unieke features toegevoegd aan de VAR-2-app zoals zelf de e-mailteksten kunnen aanpassen, eigen logo gebruiken, en meest recentelijk een written report.

 

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij zijn klein en leveren maatwerkoplossingen. Samen met de gebruikers van de VAR-2 doen we wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn meer dan enkel een digitaal platform. De VAR-2-app heeft een aantal unieke features die geen enkel ander online testplatform heeft. Tenslotte, door onze kleinschaligheid werken wij met een lage kostenstuctuur. Voor een laag bedrag heeft u een fantastische tool voor online testafname.

Toekomst

Naast de VAR-2 voor werknemers hebben wij een versie ontwikkeld voor zelfstandigen; de enige evidence-based lijst voor zelfstandigen die er nu is in Nederland met aparte normen voor het MKB en zelfstandige zorgprofessionals! Verder kan in de VAR-2-app ook de Capability Set (werkwaardenmodel) worden afgenomen. En meer lijsten zullen volgen. Zolang de focus maar blijft op duurzame inzetbaarheid.

Ir. Bart Kraan

Ir. Bart Kraan

Software engineer

Bart heeft informatica gestudeerd aan de technische universiteit Twente. Puzzelen en het oplossen van complexe problemen zijn op zijn lijf geschreven. Na zijn afstuderen heeft hij als ICT-manager en innovatiemanager gewerkt voor DTZ Zadelhoff. Sinds 2012 werkt Bart als zelfstandig software engineer en consultant (Kraan Informatica). Hij heeft zich toegelegd op datavisualisatie op basis van open source data. Oprichter van Infozuilen BV dat interactieve informatiezuilen levert en daarvoor software en content maakt. Voor paramedici heeft Bart de app Medibram ontwikkeld.

Dr. Lex Vendrig

Dr. Lex Vendrig

Klinisch psycholoog

Lex heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd in Maastricht en psychologie in Leiden. Gepromoveerd aan de Radboud universiteit Nijmegen op een onderzoek naar de behandeling van chronische pijn. Lex is BIG-geregistreerd klinisch psycholoog. Werkzaam in de GGZ. Tevens hoofddocent psychodiagnostiek (RINO Noord-Holland). Medeauteur van de richtlijn ‘overspanning en burn-out.’ Sinds de jaren ’90 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar diagnostiek, arbeid en gezondheid en publiceert daarover.

Contactgegevens

 

VAR-2 BV

Paasloregel 55
8338 SV Willemsoord
info@var-2.nl
KvK 77322479
IBAN NL39 RABO 0351 3738 02