Selecteer een pagina

VAR-2

Helpdesk

Ik heb een probleem …

 

Check eerst hieronder ‘Meest gestelde vragen‘. En heeft u de handleiding al gelezen? Geen oplossing gevonden? Beschrijf dan zo precies mogelijk het probleem waar u tegenaan loopt en dan helpen wij u!

 

Meest gestelde vragen

Ik krijg de melding 'Rapport is al gedownload'

Een link kan slechts één keer worden gebruikt. Daarna is de link onbruikbaar. Dit is vanwege privacy en veiligheid.

Maar waar is mijn rapport gebleven?

Als u geen rapporten in de VAR-2-app bewaart, dan wordt het rapport altijd bij uw downloads geplaatst de eerste keer dat u op de link klikt. Check de map downloads van de device die u gebruikte toen u op de link klikte. Daar vindt u het rapport. Als u wel rapporten in de VAR-2-app bewaart, dan wordt het rapport alleen getoond op uw scherm als u op de link klikt. Als u het rapport niet direct opslaat als het getoond wordt dan is er niets aan de hand. U kunt dan gewoon het rapport opnieuw downloaden vanuit de VAR-2-app. Ga dan naar: Vragenlijst/Afgerond. Daar staan alle rapporten. Bewaart u geen rapporten in de VAR-2-app en u wilt dit vanaf nu wel gaan doen? Ga dan naar: Instellingen/Vragenlijsten en zet een vinkje ‘ja’ waar u gevraagd wordt vragenlijsten te bewaren. Vanaf nu worden al uw rapporten in de VAR-2-app bewaard. U kunt later overigens op elk moment rapporten in de VAR-2-app weer verwijderen.

Ik ben mijn rapport kwijt? Kunnen jullie die nasturen?

Check eerst bij Instellingen/Afgeronde vragenlijsten bewaren of de knop op ‘ja’ of ‘nee’ staat. Is ‘ja’ aangevinkt, dan kunt u zelf het rapport downloaden in de VAR-2-app bij Vragenlijst/Afgerond. Staat ‘nee’ aangevinkt dan is het rapport echt weg! In dat geval wordt namelijk na versturen van het rapport alle data verwijderd. Bij gratis apps en Facebook bent u geen eigenaar van uw data, bij ons wel. Wij bewaren geen data waarvoor wij geen toestemming hebben en houden ons strict aan de privacyregels. Wilt u voortaan uw rapport altijd zelf opnieuw kunnen downloaden? Bewaar dan de rapporten in de VAR-2-app. Ga naar Instellingen/Vragenlijsten en vink ‘ja’ aan waar u gevraagd wordt of u vragenlijsten wilt bewaren. U kunt overigens de rapporten die u bewaart in de VAR-2-app op elk moment weer verwijderen als u dat wilt.