Incompany training

De tutorials zijn kosteloos te raadplegen. De bijbehorende materialen kunt u downloaden. In principe moet dit u in staat stellen om de VAR-2 goed te kunnen toepassen.

Wilt u meer verdieping, of wilt u getraind worden door de bedenker van de VAR-2 zelf, of heeft u aanvullende onderwijswensen, dan bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een incompany training. De combinatie van gratis e-learning en incompany training levert het hoogste onderwijsrendement. Met e-learning (de tutorials) maakt men zich de stof eigen en in de training wordt geoefend met eigen casusmateriaal en het vertalen van VAR-2 profielen naar een plan van aanpak.

U bepaalt zelf hoeveel onderwijs u wilt hebben. Nascholing vindt plaats op basis van een vast uurtarief. Download hier de tarieflijst. U kunt dan zelf uitrekenen wat de kosten zijn.

Advies en ondersteuning

Wilt u advies over hoe u de VAR-2 kunt implementeren in uw organisatie? Wilt u een maatwerkoplossing omdat u specifieke eisen heeft ten aanzien van de software of u wilt juist wel dat er gegevens worden bewaard? Of wilt u dat er meegedacht wordt hoe de VAR-2 kan worden geïntegreerd in uw werkproces? Er kan een afspraak gemaakt worden voor een gesprek waarin uw plannen worden doorgesproken. Op basis van dit gesprek wordt een offerte gemaakt voor de werkzaamheden die nodig zijn om uw wensen te realiseren. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.